Altijd het einddoel voor ogen

Verandering is leuk

Voor ons staat niks vast, wij stellen altijd de vraag waarom iets is zoals het is. Kan het ook anders? Beter, sneller, effectiever, mooier? Het antwoord op deze vragen is vrijwel altijd ‘ja’. Dat betekent niet dat we meteen radicaal het roer omgooien. Stapje voor stapje werkt een stuk beter. Dan heb je tijd om samen te leren, zaken gaande de rit bij te stellen. En tussentijds successen te vieren! Dan krijg je iedereen mee en wordt verandering leuk en inspirerend.

Structuur maakt flexibel

Structuur en flexibel lijken elkaar te bijten, maar niets is minder waar. Structuur is altijd de basis waarop je bouwt. En met een stevige basis ben je flexibel; je kunt er op terugvallen als het even niet gaat zoals je verwacht. Maar uiteindelijk zijn wij ervan overtuigd dat als het proces goed is, de resultaten dat ook zijn.

Ambitie zorgt voor beweging

Wij houden van beweging, van stilstand wordt niemand blij. Mensen en organisaties zijn op hun best als ze zich ontwikkelen, als ze leren, als ze groeien. Als ze hun ambities verwezenlijken. Dat doen wij zelf ook. In 1998 met 2 man als milieudetacheerder begonnen, zijn we nu met meer dan 70 medewerkers en hebben onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid met advisering en projectwerk binnen meerdere branches. En wie weet waar we morgen staan.

Jong talent werkt grensverleggend

Wij geloven onvoorwaardelijk in jong talent. Hun enthousiasme voor vernieuwing en verandering werkt aanstekelijk. Het geeft organisaties energie om stappen te zetten, om goed om zich heen te kijken naar wat er werkelijk gebeurt. En daar op in te spelen en hun grenzen te verleggen. Natuurlijk moeten die jonge honden nog veel leren, maar fouten maken mag zolang je er maar van leert. Maar als je ze goed begeleidt gaan ze snel en krijg je meer terug dan je er in stopt!