Omdat we ambities waarmaken

Verschillende contractsvormen, gelijke sollicitatieprocedure

Hoewel wij bij de detachering en het projectwerk bij ons op kantoor met verschillende soorten (tijdelijke) contracten werken, doorloopt iedereen de EcoSelectieprocedure. In principe komt iedereen ook op de loonlijst van EcoSelect. Ook als wij voor jou bemiddelen voor een vaste baan, kom je voor een bepaalde periode bij EcoSelect in dienst. Tijdens de sollicitatieprocedure hoor je altijd precies waar je arbeidsrechtelijk aan toe bent.

De EcoSelectieprocedure

Stap 1. Schrijf je in voor een vacature bij EcoSelect

Wil jij je talenten optimaal ontwikkelen of ben je toe aan een volgende stap in je carrière, schrijf je dan online in bij EcoSelect. Je kunt aangeven in welke vacature uit onze vacaturebank je geïnteresseerd bent, maar dat hoeft niet.

Stap 2. Wij nemen persoonlijk contact met je op

Na je inschrijving nemen wij altijd contact met je op. Sluit je profiel goed aan bij een actuele vacature of zien wij andere kansen voor je op de arbeidsmarkt, dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Bilthoven.

Stap 3. We leren elkaar kennen tijdens ons eerste gesprek

Het doel van ons kennismakingsgesprek is tweeledig: jij moet ons leren kennen en wij jou. Is er een klik, dan stellen we je graag voor aan de opdrachtgever. Als een andere vacature beter bij je past, dan leggen wij die aan je voor. Mochten wij uiteindelijk besluiten om je niet voor te stellen, dan laten we je weten waarom. Wij starten nooit een procedure zonder dat jij weet bij wie, voor welke functie en welke kansen wij daar voor jou zien.

Stap 4. We bereiden je voor op je sollicitatie

Voor je gaat solliciteren bij de opdrachtgever zorgen wij ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent en wat er van je verwacht wordt. Heb je na ons eerste gesprek nog vragen, dan kun je ons altijd bellen voor advies. En natuurlijk heb je een warme aanbeveling van ons in je achterzak.

Stap 5. Begeleiding tijdens detachering afhankelijk van je ervaring

Kom je er met de opdrachtgever uit en ga je aan de slag, dan begeleiden wij je gedurende de detachering. We bellen je regelmatig, verzorgen eventueel extra (milieu)opleidingen, voeren functioneringsgesprekken en stemmen af met de opdrachtgever. Zo kun jij je talenten optimaal ontwikkelen en snel doorgroeien. Heb je al ruime ervaring, dan geef jij aan in welke mate wij jou moeten begeleiden.

Meer weten over solliciteren op een vacature via EcoSelect? Bel 030-22 55 660 of lees meer op onze nieuwspagina.