Samen komen we tot toekomstbestendige oplossingen

EcoSelect maakt jouw organisatie flexibel

EcoSelect helpt organisaties in te spelen op de klantvraag van morgen. We stroomlijnen processen, maken informatie toegankelijk, zetten de juiste mensen in en nemen standaardwerkzaamheden van je over.

Wij nemen goed te kwantificeren werkzaamheden van je over

Geprotocolliseerde en gestandaardiseerde werkzaamheden, zoals het uitvoeren van historisch onderzoek en de actualisatie van data in je bestanden, zijn vaak moeilijk schaalbaar en leggen een groot beslag op de organisatie. Wij nemen ze graag van je over tegen stuksprijs of een vooraf afgesproken uurprijs.

Wij adviseren over processen en maken informatie toegankelijk

EcoSelect zet mensen en organisaties graag in beweging. We brengen eerst structuur aan, pas dan gaan we bouwen. Stap voor stap zodat tussentijds resultaat motiveert om door te gaan. Altijd samen met de opdrachtgever en met het einddoel voor ogen. En altijd door een zeer ervaren specialist.

Wij leveren jong talent en ervaren krachten voor tijdelijk en vast werk

Voor wij onze kandidaten aan je voorstellen hebben zij onze EcoSelectieprocedure doorlopen. Vast onderdeel is een persoonlijk gesprek waarbij we niet alleen kijken naar het opleidingsniveau, maar vooral ook naar het ondernemerschap en de sociale en communicatieve vaardigheden van de kandidaat. Dankzij deze aanpak kunnen wij altijd een 100% match garanderen.