Samen komen we tot toekomstbestendige oplossingen

Bij EcoSelect werken wij met jong talent

EcoSelect combineert detachering met concrete werkzaamheden binnen milieu, infrastructuur en veiligheid. Door slim gebruikt te maken van de wisselwerking tussen beide disciplines kunnen wij flexibele oplossingen bieden waarmee jouw organisatie in kan spelen op de snelle veranderingen in de markt.

Inzet van adviseurs van de toekomst

Jong talent start bij ons met eenvoudige werkzaamheden binnen onze eigen projecten. Onder begeleiding van een ervaren medewerker doen zij ervaring op met steeds complexere werkzaamheden. Na deze interne opleiding volgt inzet binnen jouw organisatie. Ook tijdens de inzet bij jou coachen wij ze intensief waardoor ze snel in hun rol als adviseur van de toekomst groeien.

Afhandeling stukswerk onder raamcontracten

Onder de paraplu van een raamcontract of een service level agreement nemen wij eenvoudig te standaardiseren en te protocoliseren werkzaamheden van je over. Jong talent verzorgt het 'handwerk' onder leiding van een ervaren EcoSelect medewerker. Zo houden wij de kosten laag en de kwaliteit hoog. Facturering gaat op basis van stuksprijs of een vooraf afgesproken uurprijs waardoor je precies weet waar je aan toe bent.

Projectmatige aanpak

Onze werkzaamheden bestaan in veel gevallen uit een combinatie van advisering, de inzet van mensen en het verwerken van grote hoeveelheden informatie. Daarom werken wij bij voorkeur op projectbasis. Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren daarbij over de inhoud en opzet van het project en nemen de projectleiding voor hun rekening. Voor de uitvoerende werkzaamheden (vaak eenvoudig stukswerk) kunnen wij putten uit een grote poule van jong talent.