Samen komen we tot toekomstbestendige oplossingen

Ondersteuning door detachering van milieuadviseurs

Bij tijdelijke krachten besteed je liefst zo min mogelijk tijd aan het inwerken en de begeleiding. Dankzij onze interne opleiding, intensieve begeleiding en grondige selectieprocedure zijn onze kandidaten direct inzetbaar. Dat scheelt jou een hoop tijd en moeite.

Projectdetachering

Door onze ervaring met het draaien van projecten binnen onze eigen organisatie, kunnen wij goed inschatten welke kandidaat geschikt is voor jouw project. Wij bieden specialisten op ieder niveau en monitoren hun functioneren tijdens de detachering.

Deta Vast: detachering met als doel een vast dienstverband

Bij Deta Vast gaat het om het invullen van een permanente vacature waarvoor specifieke ervaring en vaardigheden zijn vereist . Na een uitgebreide voorselectie leggen wij een paar geschikte kandidaten aan je voor. Ga je met een van hen in zee, dan kun je hem of haar na een vooraf afgesproken detacheringsperiode zonder extra kosten in dienst nemen.

Jong talent

EcoSelect gelooft in de slagkracht en flexibiliteit van jong talent als aanvulling op de kennis en ervaring die binnen jouw organisatie aanwezig zijn. Omdat wij onze jonge talenten tijdens de detachering intensief coachen, groeien ze snel en vinden ze gemakkelijk hun plek binnen jouw organisatie. Zo haal jij de adviseurs van de toekomst binnen, die je organisatie helpen in te spelen op veranderingen in de markt.